Biografi

Tenkte det kanskje var på tide med et innlegg om meg selv, hehe. Jeg syntes egentlig dette er litt vanskelig, fordi jeg vet ikke helt hva jeg burde skrive og ikke. Jeg kommer ikke til å skrive personlige opplysninger som hvor jeg bor, etternavn osv. Men håper dette blir bra nok for dere :)


Jeg heter da Malene, og er 16 år :) 


Dette bildet er tatt fra Vixen Blog Awards i Oslo 14.februar :) Bestevenninnen min og jeg vant billetter fra www.cathinthecity.com. 


Mine fritidsaktiviteter er korps, klarinett, sang og dans! Jeg elsker alt med musikk og gjøre! Jeg trives og veldig godt med teater/drama men jeg går ikke i noen klubb ;) Jeg går på musikklinja på Vågen vgs, hvor jeg har klarinett som hovedinstrument + piano og sang som biinstrumenter! Jeg vurderer faktisk å bytte til sang neste år fordi jeg har heller lyst å utdanne meg med sang og ikke klarinett. Men på vårt trinn er det så sinnsjukt mainstream å ha sang som hoved, at jeg vet ikke helt hvor kult det er å bytte. 

Jeg har spilt klarinett i 8 år nå, og elsker å spille! Jeg spiller i skolekorpset, RUK(Rogalandsungdomskorps) og Klarinettkoret. Jeg har fått flere tilbud om plasser i andre korps, men jeg har virkelig ikke tid til det! 

Et gammelt bilde fra 2009:
Dansing har jeg drevet med i 12år! Mest klassisk, moderne og jazz :) Jeg hadde egentlig planer om å begynne på danselinja, men så kom jeg i en skade Mars ifjor, så da ble det ikke noe av. Jeg har desverre ingen dansebilder av meg selv, har noen videoer men jeg vet ikke om det er greit for de andre på videoen at jeg legger det ut ;)


Synging er det jeg elsker mest av alt!!! Ikke bare å synge men å skrive egne sanger. Jeg er det man kaller en singer/songwriter. Jeg har skrevet en del sanger, og særlig den ene betyr veldig mye for meg som jeg skrev til min bestevenninne Rebekka :) Det er dette jeg vil drive med når jeg blir eldre, og jeg tenkte at gjennom denne bloggen kan jeg promotere for meg selv, kanskje legge ut noen sangvideoer enten av egne sanger eller covrer ;)

Jeg har sunget på flere arrangementer som f.eks avslutningsfesten til 10.klasse, sensommerpartyet på ungdomsskolen og juleballet på vågen vgs. 

Her er noen bilder fra 10.klasse avslutning, og ja: jeg hadde blondt hår! 
Mine venner:

Jeg har 2 bestevenninner, Malin og Rebekka, som jeg stoler 100% på , og som jeg føler er mine to twinsisters! Jeg er så utroolig glad jeg har dem! Jeg føler at jeg kan være 100% meg selv når vi er sammen :) 


Meg og Malin 


Meg og Rebekka


Nogen av mine fineste venner :)

 

Denne videoen er fra UKM med den sangen som jeg skrev til min bestevenninne Rebekka, fordi hun flytter til USA neste år. Love you, Bekka!


Noe mer dere lurer på ? Bare legg igjen en kommentar, så kan jeg svare på det senere !

-Malene

Én kommentar

Anonym

05.04.2012 kl.15:19

Bytt til sang, du har en helt sykt fin sangstemme! helt utrolig

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits