Lillebror fyller året!

Hei alle søte! Idag fyller selveste Magnus 15år!! Så idag feiret vi dagen med en påskefrokost og gaveåpning fra familien, spiste deilig middag, så fikk vi besøk av farmor og farfar + tanten min sin familie :) Grunnen til at ikke mamma sin slekt kommer til slike eventer er fordi mamma er fra østlandet, så hele slekta på den siden utenom den ene onkelen min bor der borte! Men det har vært en koselig dag, siste dagen før skolen begynner igjen!! Og nå er det bare ett år igjen til Magnus tar lappen på lett motorsykkel, så da er det bare å holde seg av veiene,haha! Legg gjerne igjen en bursdagshilsen til ham, det hadde nok gjort ham glad! :)

KissKiss;*

Likte dere bildene?

Lyst å legge igjen en bursdagshilsen? :)

-Malene 

3 kommentarer

Rebekka Lorraine

09.04.2012 kl.19:43

GRATULERER MED DAGEN, MAGNUS!! :-)

Sunniva/Frøydis.

09.04.2012 kl.20:13

Åååh, familien din såg syyykt koselig ut! ^^, du e en Pening Malene! :D

10.04.2012 kl.00:07

Håper du har hatt en super bursdag Magnus :). Ja selv om vi bor et stykke unna er verden blitt liten alikevel så vi følger godt med ,he he. Ser ut som det var god kake også. Jeg elsker ostekake... nam, nam. Bursdaggave kommer med oss i slutten av mnd, samt annen gave :).

Alle hilser :) Klemmer fra Østlandet

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits