Sliten...

Heihei alle søte! Har hatt en utrolig slitsom dag idag.. Imorges skulle jeg gå ut av senga, men datt bare om som en av de "fainting goates" fordi leggene mine er helt vonde etter treningsøkten igår! Og så hadde jeg 6timer MDD (Musikk,Dans og Drama) hvor jeg har hoppet rundt som en galning og skreket, så jeg var helt død etter de seks timene... Men skoledagen var ikke over. Enda skulle jeg på AML(AndvendtMusikkLære) hvor jeg bare satt å stirra på læreren uten å registrere hva som ble sagt, så hadde jeg en fritime hvor jeg selfølgelig sov haha. Når jeg kom til pianotimen min, satte jeg meg ned ved pianoet og begynte å sugle på tangentene og stirra dødt på notene... "Skal du spille?" spør pianolæreren min. Jeg bare gurgla tilbake. Og i min siste skoletime som begynner 15.30 (Sent, jeg veeet) som da er sangtimen, klarte jeg ikke å synge en eneste tone fordi stemmen min var/er så ødelagt etter all skrikingen i MDDtimene, så det ble rettogslett bare kråkehyl og pusteproblemer på meg.. 

Dagen er ennå ikke omme, men det ser ikke lyst ut for meg.... Skal snart til kulturhuset for å dirigere aspirantkorpset, etterfulgt av tysk lesing. Wihu :)

 
Kledde på meg det slakke trynet idag, jeg!

Hvordan har deres dag vært?

-Malene

2 kommentarer

Mia Merethe J.

12.04.2012 kl.20:18

Takk for kommentar =)

celineeberge

12.04.2012 kl.22:01

Fin blogg ! <3

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits