Håret mitt

Heihei alle søte! Jeg lovte dere å legge ut bilde av det nye håret mitt :) Har ikke hatt tid til å ta noen ordentlige bilder med speilrefleksen + idag så ser håret mitt helt messy ut! Huff. Så derfor slenger jeg med et bilde jeg tok med photoboothen igår ;)

Som dere kan se så ser håret mitt MYE sunnere ut. Jeg ELSKER det!! Hadde faktisk egentlig tenkt å farge håret mitt rødt, men fikk ikke lov og det pga: Håret mitt er for mørkt til å kunne farge det direkte rødt, som betyr at jeg måtte ha tatt avfarging i hele håret mitt noe som er like ille som bleiking. Det hadde ført til at håret mitt hadde blitt utrolig slitt. Og som dere kanskje vet fra før av, så var håret mitt utrolig slitt!! Mai ifjor hadde jeg like mørkt hår som nå, og jeg gikk til helt blondt hår noe som håret mitt faktisk takla veldig bra ;) Men så begynte det å bli litt grønnskjær i håret etter kloret fra bassengene under sommerferien. Så jeg bestemte meg for å farge det mørkt igjen istedefor å slite mer på håret med å bleike det igjen. Men da ble håret mitt grønt. Jeg gikk til frisøren igjen, spurte om brunt hår, kom ut med kullsvart. Jeg gikk IGJEN til frisøren og fikk farget det ordentlig fordi den forrige forlot grønne flekker i håret mitt. Så det har resultert i utrolig slitt hår, jeg har mistet MASSE hår, kunne dra hånda gjennom håret og dra med meg kjempe masse hår. Jeg hadde flekker på hodet uten hår fordi det løsnet så mye. Og jeg gikk fra å ha tjukkt hår til tynt... 

Men nå er jeg endelig blitt utrolig fornøyd. Håret er frisk etter å ha kluppet vekk alle slitte tupper. Jeg bruker hårkur + bruker balsam-metoden, og satser på at håret mitt vokser seg stor og sterk! :))

Likte dere det nye håret?

-Malene

3 kommentarer

Sigrid CupcakeOwl

21.04.2012 kl.20:35

Jaa :D

ginia<3

21.04.2012 kl.20:42

Fint!:)

freemusicmaker

21.04.2012 kl.21:02

ginia: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits