Dance like nobody's watching

Hellu!! Idag hadde to prøver, matte og engelsk muntlig. Tror en del av døde idag, dessverre... Har øvd som en galning i det siste, men det gjorde ikke prøvene noe bedre. Begge prøvene var termin prøver, så vi kunne få om absolutt alt! I engelsk muntlig så trakk jeg temaene "American history, society and culture" og "Your chosen novel" :)

Men etter en liten tur på kvadrat (jeg kjørte dit selv, jeg er flink pike på veien, wihuu) så hadde jeg plutselig kjempe lyst å danse !! Så jeg sendte melding til Maren, for å spørre om en liten dansesession. Så slik ble det altså. Og selfølgelig så tok vi litt bilder, ikke så mange seriøse bilder akkurat da men , haha. Gøy var det uansett ! Vi hadde vertfall en seriøs dansesession, fikk øvd skikkelig :)) Så nå er både jeg og Maren helt klare til danseforestilling om en uke!


Dette var litt kult. Syntes jeg. Eller ikke.

flotte maren !


Noen sier at jeg kjegler med øynene, at det er vanskelig å snakke med meg. Jeg syntes bare det er hysterisk morsomt!


 

Uæææ, imorgen er det da norsktentamen!! Er så lei av prøver og greier, men er målbevisst på å holde ut til skoleåret er ommet. 19.juni da braker sommerferien løs!! :))

Håper dere har hatt en riktig god tirsdag!! 

-Malene


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits