Innkjøp 250412

Heisannhoppsann! Idag hadde jeg norsk hovedmål tentamen, noe som jeg syntes gikk ganske fint! Skulle analysere to dikt og sammenligne dem :) Og pga chill dag på skolen idag, med prøve og film i engelsken så dro jeg en slakk og chill stil idag uten sminke! Hater egentlig å gå uten sminke, men det er litt deilig da, haha.. Heldigvis hadde jeg ikke sminke når russen spruta vann på oss hele tiden. Lover dere at det er utrygt å gå på skolen for tiden. Du vett aldri om du får en vannballong i trynet eller om noen kommer å biter deg i leggen!! Var på amfisenteret i midttimen men noen fra klassen når russen kom bort. Hun ene "måtte" da snakke med han ene gutten i klassen min, så hun dro ham til sides og slo opp med han , haha !! Det var morsomt. Selv om hun slo opp, forklarte hun at han var flink i senga da, så kompliment til ham :)

Men ellers så var jeg litt på shopping igår og kjøpte meg noen småting. Slenger også med verdens fineste sang!! Shorts fra BikBok 149kr

Bh 149kr og Truser (husker ikke pris) fra H&M Depend neglelakker fra BikBok 2for39kr

VERDENS FINESTE SANG SOM GÅR PÅ REPLAY!! Eller.. jeg spiller den selv på gitar og piano :))) Skal også danse til denne på forestillingen som vi skal ha. Skal faktisk danse på 3 forskjellige danseforestillinger snart ! Men: HØRHØRHØR. 

Hva synes dere om innkjøpene?

Tenker på å gjøre en cover av sangen over, hva synes dere om sangen ?

-Malene

5 kommentarer

Fine:)

ginia<3

25.04.2012 kl.19:19

Så fine innkjøp! Digger shortsen!:D

Rebekka Lorraine

25.04.2012 kl.19:25

ELSKER DEN SANGEN JEG OGSÅ! Gjør en cover - du synger den bedre enn henne ;-)

freemusicmaker

25.04.2012 kl.20:13

Rebekka Lorraine: Da får du være kameramann da, Rebekka ! :))

Rebekka Lorraine

26.04.2012 kl.17:59

Med glede! :-)

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits