Kvelden igår

Heihei alle sammen :) Igår kveld ble jeg invitert på kake hos Cornelia! Så jeg dro avsted sammen med Karina og Hansi, og ble møtt av Cornelia og Karoline i døra! Senere kom det tre asian boys, Olav Håkon, Trai og John. Hadde aldri møtt verken guttene eller Karoline før, men fy så koselige/hyggelige de var! Vi spiste kake og is, snakka, spilte gitar og piano/musikk og skulle egentlig se på film men det ble litt uenigheter om hvilken sjanger som skulle bli sett, haha :) Siden Cornelia og jeg ikke fikk viljen vår om å se en skrekkfilm, skal vi ha en filmdate om litt! Gleder meg!!

Nå skal jeg være på kulturhuset om en time for generalprøve osv. Så er det danseforestilling klokken 5 på kulturhuset! Håper det kommer mange i publikum :) Info om danseforestillingen på facebook kan man finne -->HER<--

-Malene 

 

Én kommentar

mystiske meg!

13.05.2012 kl.14:31

så bra men pass på jeg vet hvor du bor!

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits