Den siste uken

Heiheeeei! Dette har jeg gjort den siste uken: 

MANDAG

På mandag ble jeg 17år gammel. Gamle kroppen vettøø. Startet dagen med å gå på skolen hvor jeg fikk kaker og muffins, og når jeg kom hjem spiste jeg litt middag med familien + åpnet gaver fra dem. På kvelden spanderte Malin middag på meg, og det endte opp på Peppes Pizza :)) Så, dro jeg på Kaizers konsert sammen med Malin, Cornelia og Kjetil!!! Vi sto ganske langt framme!! Må si dagen min ble komplett, når jeg fikk høre favorittbandet mitt live :)) 


TIRSDAG

På tirsdag gikk jeg på restaurantdate sammen med Rebekka, som var en del av bursdagsgaven fra henne! Vi hadde egentlig planlagt en bursdagsdate på tirsdagen uansett, fordi hun egentlig ikke hadde mulighet til å komme i bursdagsfeiringen min på lørdag, men hun kunne komme allikavel, så da ble det til at hun spanderte middagen som en gave :)) Vi dro på Phileas Fogg, og spiste skikkelig god mat. Etter middag stakk vi på Deli De Luca og kjøpte et kakestykke oreokake, hehe..

ONSDAG

I fritimene mellom norsk og engelsk dro Cornelia og jeg på en thailandsk(tror jeg) restaurant :)) Deretter kjøpte vi godteri og satte oss nede ved Sandnes brygge for å gomle det i oss :)) Etter skolen chillet jeg bare sammen med Bjørn!


TORSDAG

På torsdag hadde jeg fri fra skolen, men jeg dro allikavel på skolen i halv ett tiden for å øve på en sang sammen med Cornelia. Etter skolen, så dro jeg til Rebekka for å hente den delen av teltet som jeg skulle ha med meg til Kristiansand. Etter det dro jeg på kosekveld hos Kine, danselæreren min. Det var kjempe koselig!! Vi koste oss med masse godteri, prata sammen og så filmen "En ekte mann" :)) 

Har ingen bilder fra den kvelden, dessverre...

-Malene


2 kommentarer

Corny

13.06.2012 kl.13:46

Kooos uke da! :D

Tror det var kinesisk/vietnamesisk, asiatisk var det vertfall!

freemusicmaker

13.06.2012 kl.15:14

Corny:Sjekka idag, hehe. Det var thailandsk og vietnamesisk :))

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits