Jentetur til Kristiansand

Heiheei :) Forrige helg dro Rebekka, Maren, Anne Cecilie, Silje og jeg på campingtur til Kristiansand! Det var kjempe koselig!! Det var dessverre veldig dårlig vær.. Var veldig mye regn. Men vi koste oss med jentesnakk, god mat og kortspill. Vi tok toget etter skolen på fredag, så var vi fremme ca 19.10. Så måtte vi vente 2timer på buss til campingplassen i Kristiansand sentrum, fordi bussen gikk kun hver andre time! Men tiden fløy fort, og med en godteributikk som var sent oppe, så overlevde vi :)) Når vi kom frem til campingplassen ble vi møtt av to karer som nok ikke hadde troen på at vi skulle klare å slå opp et 16 manns telt alene. Men det gjorde vi på null komma niks! På lørdag tok vi en tur til sørlandssenteret, hvor vi i grunnen bare gikk rundt som noen søvnige zombier. Tror ikke noen av oss var i skikkelig shoppinghumør, men jeg fikk nå kjøpt meg en bikinitopp og en kjole :) På lørdag tok vi bussen tilbake til Kristiansand by i 16-tiden. Så satte vi oss ute på Egon og spiste pizzabuffé, frem til toget vårt dro klokken 19.50. 

Må si jeg er veldig stolt over jentene mine og meg. Vi klarte oss utrolig bra på turen! Ikke at jeg ikke hadde troen på oss, men følte oss veldig voksne når vi endelig fikk fra på vår første tur alene litt lengre vekk enn Stavanger. Så dette var en veldig kjekk opplevelse med mine beste venninner, tross uflaksen med været.. :))-Malene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits