IPhone 4S!!!

Heihei alle sammen! Jeg vet det er utrolig lenge siden jeg har blogget, men som jeg advarte dere, så sa jeg at det ville bli lite blogging ;) Jeg har vært på en 3ukers lang bilferie med familien, som jeg gjerne vil dele med dere, men underveis på turen hadde jeg ingen internett. Men jeg kommer til å lage noen innlegg om innkjøp og bilder fra turen og bla en familievideo som vi driver å redigerer. 

Men nå vil jeg dele med dere den gode nyheten om at jeg har kjøpt meg IPhone 4S!! Er veldig lykkelig! Fikk den for en veldig rimelig pris, kun 799kr!! Med en mnd.pris på 479kr! Før var jeg en stolt eier av Samsung Wave, men etter 2 og et halvt år med en del fall i bakken så ville den ikke lenger holde seg sammen... Trist.. Har faktisk aldri vært en særlig fan av IPhone, i hovedgrunn at det er så sinnsykt mainstream! Men jeg skjønner jo hvorfor :)) Idag har jeg uansett vært i byen med mine kjære venner Rebekka og Choffa! Vi tok en tur på "Gladmaten", og spiste oss mette på det, før vi tok turen hjem til meg og spiste godteri og så på "Dear John". Og jeg vil gjerne dele med dere mine aller første IPhone-bilder, som er tatt i dag. Hehe *lykkerus*

 

Min vakre IPhone 4S


Første bildet som IPhone-fersking

Choffa (m/ ny hårsveis) og meg

Meg og vakre Rebekka

Jordbær&Melon-smoothie til 30kr på "Gladmaten". Expensive, but totally worth it!

Søtisene Choffa og Rebekka

Filmkos m/ Choffa, Rebekka og lillebror Magnus :))


Og Rebekka har kjøpt gave til meg fra Victoria Secrets!! Hehe
Håper dere ønsker å fortsatt følge bloggen min! Nå skal jeg prøve å bli litt flinkere til å oppdatere fremover, nå som det ikke er så mye stress! Men på søndag reiser jeg på sommerkurs i ei uke, og jeg kan ikke love at jeg får internett der... Menmen. Nå er klokken mye! 

Natta, ppl.

- Malene Wetteland

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

freemusicmaker

freemusicmaker

17, Stavanger

Jeg er ei jente fra Stavanger som elsker musikk. Jeg gjør alt fra å synge, spille klarinett, gitar og piano til å ha danset i 12 år. Jeg er også moteglad og livsglad, prøver å få til alt som hørtes gøy ut!

Kategorier

Arkiv

hits